2 STKS van 1200mm Co2 Laser Buis 60 W

Nieuw

€318.49

Op voorraad

Tags: Goedkoop 2 STKS van 1200mm Co2 Laser Buis 60 W, Hoge Kwaliteit 2 STKS van 1200mm Co2 Laser Buis 60 W, Chinese Houtbewerkingsmachines Onderdelen Leveranciers.


2 STKS Van 60 W Laser Buis 1200mm
Mactron Brand Hoge Kwaliteit 60 W Co2 Laser Buis schaal gebruikt om soorten lasersnijden en graveermachine. 60 W Laser Buis is 1200 MM lengte, 60 MM diameter, de belangrijkste voordeel van 60 W Co2 Laser Buis is perfect spot modus, steady, lange levensduur etc.
Model
lengte (mm)
de belangrijkste parameters van prestaties indicatoren (Wavelength10.6 & micro; m)
buiten Diameter (mm)
Laser Spot (mm)
Triggering Spanning (kv)
bedrijfsspanning (kv)
Triggering Stroom (mA)
Bedrijfsstroom (mA)
uitgangsvermogen (watt)
stabiliteit (%)
MT-T04
1200
Ø60±2

22-24
15-17
5-6
18-22
≥62-70
10
60 W Co2 Laser Buis Pictures:
garantie:
verpakking:
wilt U zoeken Andere Laser Buis, klik hier:
Hoe Oordelen Co2 Laser Buis Kwaliteitsprobleem
(1) Laser graveren en snijden diepte is niet genoeg wanneer de laser buis beginnen te werken
vriendelijk controleer de laser buis installeren armatuur is prober of niet. lichtpad correct is of niet. scherpstelafstand instelling correct is of niet. spiegel en focus lens gezicht schoon is of niet. als het heeft kras, als alles is ok, we oordelen het de laser buis probleem.
(2) Laser graveren en snijden diepte is niet genoeg na laser buis werken een terwijl.
vriendelijk controleer de laser buis installeren armatuur is prober of niet. de laser cooling water temperatuur hoger dan 30 graden of niet. de focus lens en spiegel hot of niet. de volume en druk van de cooling water normaal is of niet. Als alles is ok, we oordelen de laser buis hebben kwaliteit probleem.
(3) hoogspanning vonk en ontlading
vriendelijk controleer positieve connector is vies en nat of niet. het is buurt machine metalen body of niet. voor laser voeding positieve connector is aangesloten of niet. de hoogspanning kabel is breken of offline of niet. als alle is geen probleem, we passen de laser buis is kwaliteit probleem.
(4) CO2 Laser buis afbreken crack, laser hoofd vallen.
(a) De cooling water temperatuur gecontroleerde tussen 25-30 temperatuur of niet. In koud gebied, het water niet blijven in laser buis voor bevriezing.
(b) De laser buis werken is begrijpen laser water beschermende gecontroleerde of niet. (Test de laserstraal optreden of niet zodra de water beschermende stop werk)
(C) De laser buis heeft bubble of niet.
(d) Laser waterdruk en volume normaal of niet. en de richting van laser waterstroom in laser buis is van lagere naar hogere punt.
(e) De waterleiding is geknoopt of niet.
als alles is ok, de laser buis hebben kwaliteit probleem, we moet vervangen een nieuwe co2 laser buis.
Hoe Installeren Co2 Laser Buis
(1) Eerst, sluit de waterleiding om laser water chiller, pas de uitlaat waterleiding positie volgens de principe van laser water stroomt van lagere positie om hogere positie richting. zorgen de laser water is vol de laser buis en hebben niet bubble. dan, open de laser voeding.
merken:
(a) De laser cooling water is gedestilleerd water of zuiver water, de temperatuur moet 20 30. In zomer, de water temperatuur hoge, moet veranderen de laser water chiller of stop de machine voor een terwijl. In koud gebied, laat niet de water vriespunt, vooral laat niet de water verblijf in laser buis als de laser machine niet. (aandacht: klanten die gebruik wisselstroom moet laat de water doos geaard).
(b) De twee armatuur moet de 1/4 positie van laser buis hoofd. en de volume water stroomt is 2L-4L/min, als niet, de cooling water effect is niet goed. het zal laat de coating van de tube gemakkelijk vallen. balken niet gericht en verlagen de laser power. de nozzle van koelwater chiller moet bedekt onderwater. als niet, de laser buis niet volledige met water wanneer volgende start.
(c) let te beschermen de laser output venster om vermijd rook sputteren tijdens werken evenals aanpassen licht path. wanneer de laser output venster is vervuild, de laser power wordt verlaagd. dus gebruik katoen of doek gedrenkt in alcohol zonder water om de oppervlak van laser output venster.
(d) Wanneer installeren, de positie van de buis armatuur of draaien de laser buis om de beste effect. dan fix de laser buis up zeer goed.
(e) Houden de hoogspanning kabel en connector schoon en droog. ver van metalen body.
(f) laat niet schaal storting in de laser buis, het zal verlagen de koeling effect. als u de schaal storting, gebruik dan 20% zeldzame zoutzuur om schoon schaal van cool buis.
(g) Het is glas laser buis, bedienen het zorgvuldig.
(h) gebruik laser buis redelijk. de laser buis is gebruikt door de juiste manieren, bespaart laser power. In feite de optimale laser power is alleen 80% voor zelf. werken Winkel Review

Soort Unit lot (2 stukken/lot)
Gewicht Pakket 20.0kg (44.09lb.)
Afmeting Pakket 150cm x 24cm x 45cm (59.06in x 9.45in x 17.72in)

Schrijf uw recensie

2 STKS van 1200mm Co2 Laser Buis 60 W

2 STKS van 1200mm Co2 Laser Buis 60 W

2 STKS Van 60 W Laser Buis 1200mm Mactron Brand Hoge Kwaliteit 60 W Co2 Laser Buis schaal gebruikt om soorten lasersnijden en graveermachine. 60 W Laser Buis is 1200 MM lengte, 60 MM diameter, de belangrijkste voordeel van 60 W Co2 Laser Buis is perfect

Product is succesvol toegevoegd aan de productvergelijking!